Vi opplever stor pågang, og vi er enormt glade for at så mange Haugalendinger velger å ta førerkortopplæring hos oss. Hver eneste dag får vi brukt vår kompetanse, og se drømmer gå i oppfyllelse. Tenker du på å ta lappen eller utvide førerkortet? Vi har fått flere på med på laget, slik at vi kan bistå enda flere elever. Bli bedre kjent med de seks nye trafikklærerne våre under.

Dette er våre nye trafikklærere på Haugalandet

Som dere kanskje kan se er Arne en smilende og blid trafikklærer fra Sæveland. Han skal undervise elever på våre avdelinger i Åkra og Kopervik. Arne ser lyst på fremtiden med en givende og varierende jobb. Han ser frem til å jobbe med mennesker med ulike behov, mot et felles mål - nemlig å få lappen i boks! Arne har en del erfaring med å ferdes ute på veien, da han bruker mye av sin fritid på nettopp kjøring. Ellers har han stor interesse for Formel1 og gaming. Han gleder seg til å treffe sine nye elever!

Annhild har alltid vært glad i å jobbe med andre mennesker, og synes trafikksystemet og bil er spennende. Hun ser frem til at hennes fremtidige elever skal oppleve mestring og bli trygge bak rattet. Hun skal i utgangspunktet lære opp elever å kjøre bil med automatgir. På fritiden er Annhild speiderleder i Skjold, og er med dette også veldig glad i friluftsliv.

Som sine kollegaer ser Julie frem til å utvikle gode trafikanter og bidra til nullvisjonen på norske veier. Hun er glad i andre mennesker, og hun har faktisk også jobb som gruppeinstruktør på Frisk Treningssenter. Selv om Julie har litt flyskrekk er hun svært glad i reiser og nye opplevelser når hun først har fri. Dette er trafikklæreren som er glad i gode samtaler, og Julie ser frem til å bli kjent med mange nye elever.

Vegard har jobbet som trafikklærer på vår avdeling i Haugesund siden desember 2021. Han startet hos oss etter å ha fullført utdanning som trafikklærer i Danmark. Vegard har lang erfaring med livet på veien, og har faktisk jobbet mange år som yrkessjåfør. Nå ser han frem til å jobbe med nye utfordringer og bidra til at den norske trafikken får flere gode sjåfører på veiene. På fritiden liker Vegard å holde seg i form ved å bruke tid med hunden eller mekke på bilen.

Henrik startet nylig som trafikklærer på vår avdeling i Haugesund. I tillegg til å undervise i klasse B, kan han også ta i mot elever som ønsker å ta tilhengerlappen. Henrik har hatt et ønske om å bli trafikklærer siden han selv tok lappen. Han ser frem til å hjelpe andre med å utvikle seg og mestre ulike oppgaver som hører med underveis til du har lappen. Det å jobbe med ulike typer av mennesker er også noe han ser frem til i sin nye rolle hos oss. Henrik er en aktiv type som driver med fotball, løping og sykkel. På fritiden liker Henrik å tilbringe tid med både venner, familie og familiens hunder.

Wilhelm er en av våre nye trafikklærere i Haugesund. Han har alltid hatt brennende interesse for bil, motorsport og racing. Han glemmer aldri da han selv tok førerkortet, og ønsker å nå være med på reisen til sine nye elever. Wilhelm brenner også for trygghet i trafikken, og gleder seg til å utgjøre en forskjell i sin nye rolle som trafikklærer. Han har selv erfaring med å kjøre i storbyen, da han er født og oppvokst i Oslo. På fritiden liker Wilhelm å bruke tid med venner, familie og kjæreste. Han liker også å bruke tid med serier og Playstation.

Ønsker du å ta lappen med en av våre nye trafikklærere? Kontakt oss i dag!