Vi har stengt grunnet koronavirus

Vi har stengt grunnet koronavirus

Trafikkskoler går under samleposten andre utdanningsinstitusjoner og må derfor stenge. Det bekrefter Helsedirektoratet nå på morgenkvisten.

Trafikkskoler er definert som en annen utdanningsinstitusjon. Dermed er også trafikkskolene omfattet av de samme retningslinjene som skoler og universiteter.

– På forespørsel fra mange bekreftes at kjøreskoler omfattes av punktet utdanningsinstitusjoner i dette pålegget.

Denne presiseringen er gjort av Helsedirektoratet i dag kl. 08:00.

ATL beklager situasjonen medlemmene har kommet i som en følge av regjeringens beslutning om å stenge alle utdanningsinstitusjoner. 

Beslutningen gjelder frem til 13. april 2020 med mulighet for forlengelse.

– Vi har stor forståelse for at dette er vanskelig for bransjen, men i denne tiden må vi følge regjeringens vedtak og stenge skolene, sier Torgeir Abusdal som er direktør i ATL.

Ta kontakt

Adresse

Kvitsøygt.1

5537 Haugesund

527 08 790

post@haugaland-as.no

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker haugaland-transportskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Haugaland Transportskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn