Ta lappen på lett motorsykkel (klasse A1)

Går du med en drøm om lappen på motorsykkel? Hos oss kan du ta førerkortet på lett motorsykkel!

Hos Haugaland Transportskole treffer du imøtekommende og faglig dyktige lærere. Med førerkort på motorsykkel følger mange fordeler og fantastiske muligheter. Vi mener likevel at en god opplæring er ekstremt viktig, da du som motorsyklist er mer utsatt i trafikken. Våre trafikklærere har lang erfaring med opplæring på motorsykkel, og vi skal sørge for at du blir en sikker og trygg sjåfør på lett motorsykkel.

Opplæring skjer hovedsakelig mellom mars og oktober. Her tar vi alltid forbehold om været, og sikkerhet kommer først.

Lett motorsykkel (klasse A1)

Vi tilbyr opplæring for både klasse A, A1 og A2. I flere år har disse førerkortklassene vært blant de mest populære tjenestene våre. Våre lærere har lang erfaring, og har hjulpet svært mange til å oppnå drømmen med å få motorsykkellappen. Når du har oppnådd ditt mål og har fått MC-lappen vil du oppleve både mestring, glede og mange flotte turer. Vårt mål er at du skal komme gjennom opplæringen på en god, trygg og sikker måte.

Reisen til MC-eventyret starter hos oss! Det er svært mange som ønsker å ta MC-lappen, så vi anbefaler deg å være ute i god tid. Du kan kontakte oss for å reservere plass på et av våre fremtidige kurs uten binding.

Sikre deg plass på et av våre populære kurs?

MC-eventyret starter hos oss!

Kommende kurs

Vis alle

Ingen kommende kurs for øyeblikket.

Våre lærere på lett motorsykkel

Opplæring på lett motorsykkel (klasse A1)

For å kunne starte med førerkortopplæring på klasse A1 må du være fylt 16 år.

Er du under 25 år, eller skal du ta førerkortet for første gang? Det er da du trenger trafikalt grunnkurs, som er en del av all førerkortopplæring.

Med førerkort i klasse A1 kan du kjøre lett motorsykkel opptil 125 ccm, og høyst 11 kW

Før du kan starte med kjøretimer på lett motorsykkel må du gjennom et grunnkurs. Dette kurset er felles for klasse A, A1 og A2. Etter at dette kurset er gjennomført kan den praktiske opplæringen begynne.

Praktisk informasjon

Betingelser

Aktuelt

Vis alle